sábado, 5 de diciembre de 2015

Projecte amb QR

Bon dia a tots i totes!!


Avui us parlaré de la meva experiència amb els codis Qr. La veritat és que sempre els he vist al carrer o a botigues, sabia per a que servien i la seva utilitat però mai les miro, es més fins ara no tenia cap programa al meu movil per llegir els codis.


La meva activitat està plantejada per a nens i nenes del segon cicle de primaria, ja que he enllaçat els codis Qr amb pagines complexes, i aquestes edats serien les més adients.


El objectiu que m’he plantejat és que els infants aprenguin els diferents habitats que hi han al món. Per poder estudiar aquest tema i a més utilitzar els codis Qr, he pensat fer un projecte per treballar en equips.


Primer de tot dividirem la classe (25 nens/es) en sis grups, així doncs cada grup hi hauran 4-5 infants. Es plantejarà el tema dels diferents habitats del món de manera que cada grup pasi per els diferents habitats i llegeixi amb una tablet (una per grup).

A la clase hi hauran cartells com els que podeu veure a sota, en els qual trobem quin es el habitat i tres Qr en els quals trobaran informació sobre els diferents habitats. Els infants hauran d’anar al poster que s’hi els ha asignat de forma aleatoria, i agafar en una llibreta tots aquells apunts que els semblin interessants sobre els diferents habitats. La finalitat d’aquest treball es que alfinal cada grup faci un treball amb el material que sel’s hi ha donat i el exposar-ho a la resta de la classe.
 

A continuació penjo els diferenst codis Qr que utilitzaria per aquest projecte.
HABITAT MARÍ






HABITAT POLAR



HABITAT DE LA SELVA


HABITAT DESERTIC





HABITAT DE LA SABANA





HABITAT PANTANOS







Licencia de Creative Commons
Projecte QR by Noemí López is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional License.

No hay comentarios:

Publicar un comentario