lunes, 30 de noviembre de 2015

APP per aprendre els números en angles

Bon dia!





Objectiu escollit

Per començar, explicaré l'objectiu que he escollit per treballar amb les aplicacions. He pensat que seria interessant treballar els números en anglés. La idea seria que una vegada que els infants ja coneixen els números en aquest idioma, refoçar aquest aprenentatge amb aplicacions a la tablet.





Situació a l'aula 
A l'aula de P5 trobem que tenim 25 nens/es. Per poder treballar comodament, dividirem la classe en dos grups. Mentres un grup marxa a jugar amb els diferents racons, l'altre anirà a l'aula d'informatica per treballar amb les tablets.





Al dividir l'aula, estarem amb una ratio més petita (12-13 nens/es). Els agruparem per parelles, per tant necessitarem 6-7 tablets amb l'aplicació descarregada. És interessant agrupar-los per parelles, no tant sols per que així necessitarem menys tablets, sinó per que treballem conceptes i valors com el companyerisme, aprendre a ajudar a un altre o a saber esperar.





Criteris per escollirl la APP
Primer de tot he volgut que la aplicació que utilitzatzaria amb els infant fos adaptada a la materia que haurien donat a l'aula, amb l'objectiu de que l'aplicació a la tablet fos una eina per reforçar els aprenentatges fets a l'aula.





Per altre banda, volia que no només fos veure i escoltar la pronuncia del número en anglés, sinó que d'alguna forma, fos un joc pels infants i així crear un interés en ells.





També he triat una app i no una altre pel seu diseny. Penso que a l'etapa d'infantil utilitzar diferents colors, vius i alegres motiva als nens a jugar amb aquesta aplicació, aixó juntament amb el audio fa que els infants mostrin interés per aprendre a utilitzar la nova aplicació.







Elecció de la APP





APP Negativa

Nom: "Aprende los números en ingles"
Enllaç:https://play.google.com/store/apps/details?id=es.jonmi.AprendeNumeros
Cost: Gratuita
Plataforma: Android

L'aplicació és molt simple, a part que no cridaria gens la atenció dels infants ja que té un format molt sencill i amb pocs colors. A més, només consisteix en clicar al número i escoltar com es pronuncia. Per aquest raó penso que aquesta aplicació no seria adequada per utlitzar a l'aula ja que no tindrien interés pels infants.





APP Positiva 

Nom: "Juegos para niños: números"
Enllaç:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rmsgamesforkids.numberslearning
Cost: Gratuita
Plataforma: Android





La aplicació es divideix en dos part. La primera es per repasar els números, tant la seva forma com la seva pronunciació i la segona part són dos jocs.






El primer consisteix en relacionar el número de color (es troba abaix) arrosegant amb el dit fins el número adequat de la filera de a dalt.







El segon joc, trobem un número a dalt i hem de clicar a tots els números iguals que el que es mostra. Per exemple, si el número que ens demanan es el 7, docs haurem de clicar tots els set que que trobem a sota.





Licencia de Creative Commons
APP per aprendre angles by Noemi Lopez is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional License.

No hay comentarios:

Publicar un comentario