lunes, 23 de noviembre de 2015

SYMBALOO

Hola a tothom


Avui us presento el meu SYMBALOO.


Per començar explicaré el funcionament d'aquesta pàgina web. És molt fàcil d'utilitzar i intuïtiu, es més no vaig poder assistir a les classe on s'explicava com utilitzar el Symbaloo i no vaig tenir cap problema a l'hora de fer aquesta tasca.


He realitzat dos webmix que explicaré amb més detall posteriorment. El primer s'anomena "Personal (Noemí)” on he organitzat per diferents colors blocs les pàgines que més utilitzo dia a dia i també a l'hora de realitzar treballs per la universitat o informarme de noticies.  Per altre banda he creat un altre que l'he anomenat "Ed. Infantil" on he penjat recursos que crec que són utils a l'hora de treballar amb nens.


A continuació explicaré amb detalls com he organitzat cada webmix:
PERSONAL (NOEMI) https://www.symbaloo.com/mix/personalnoemi


He utilitzat blocs de colors per poder organitzar-ho millor.


BLAU FORT: Pàgines com Youtube o Spotify on es pot treure tant recursos musicals com videos sobre educació
BLAU FLUIX: diferents pàgines de diaris onlines o de canals de televisió online per poder consultar tant noticies d’actualitat com educatives
TARONJA: Correus com gmail o hotmail i pagines per guardar document com Drive. Molt útil per comunicar-se i realitzar treballs en xarxa
ROSA: dos pàgines per fer petites consultes encara que no siguin de molta qualitat
GROC: diferents xarxes socials on poder compartir recursos educatius
VERD: He posat els dos blogs propis, un dells el que actualment ens trobem i un altre que vaig realitzar al cicle amb bastants recursos educatius. A més he possat altres blog interessants.
LILA: Pagines relacionades amb l'universitat com el campusub o la magina de la generalitat, més concretament la que pertanys a tot alló d'educació.
VERMELL: Pagines sobre conceptes importants estudiat durant els primer curs de grau i aquest semestre. Com per exemple l'educació emocional o alguns dels autors més importants.



ED. INFANTIL  https://www.symbaloo.com/mix/edinfantil13

BLAU: Xarxes socials on trobar recursos tant fotografics com videos
VERMELL: Pagines amb activitats per poder realitzar amb pissarres digitals. A més he penjat una pàgina que en un futur ens serà molt útil per poder crear nosaltres mateixes petits programes per les pissarres digitals de forma molt fàcil.
TARONJA: Diferents blogs educatius, tant d’idees i conceptes com d’activitats i recursos per realitzar a l’aula.
ROSA: Pagines amb contes infantils de diferents tipologies.
VERD: Canals de youtube amb musica i cancions infantils per poder posar a l'aula d'una forma ràpida.
LILA: pagines en angles amb activitats i jocs. Amb l'objectiu d'introduir una nova llengua desde l'etapa d'infantil.






Per altre banda he estat consultant altres webmix sobre educació. Copio a continuació alguns enllaços de webmix interessants.

ARTE EN INFANTIL www.symbaloo.com/mix/arteeninfantil?searched=true

NUESTRO CUERPO www.symbaloo.com/mix/nuestrocuerpo?searched=true

Licencia de Creative Commons
SYMBALOO by Noemi Lopez is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional License.

No hay comentarios:

Publicar un comentario